Amintiri

Mic dejun acasă

cup-cake-cufarul-annei

Yuhuu a venit și weekendul! Trezirea la noi a fost dimineața devreme….la 6.30! Pitica s-a trezit energică gata de…grădiniță!! Bineînțeles că asta se întamplă sambăta :)).

Surpriza frumoasă pentru bubulină a fost vizita bunicilor. S-a bucurat tare! Sau mai degrabă s-au bucurat! Este taaaare bine să ai bunici :). Au petrecut timpul lor in parc, s-au distrat tare și bubulina a ajuns acasă…..adormită! :)) Dormea la propriu.

În general în weekend încercăm să stăm cu ea, să facem activitați împreună, să iesim în vreun parc nou, să gătim ceva bun împreună, să facem desertul de weekend împreună, colorăm si bineînțeles dansăm.

Desertul acesta de weekend este o idee destul de nouă. Am implementat asta când a împlinit cea mică 2 ani.  De ce? Pentru că eu îmi aduc aminte cu drag din copilărie, printre alte amintiri frumoase, de prăjiturile facute de bunica mea. Erau delicioase. Poate și pentru că ne implică și pe noi. Și erau cele mai bune! În fiecare weekend făceam câte ceva dulce. Aș vrea ca și fetița mea să aibă astfel de amintiri frumoase. Și să le facem împreună, sa fie timp frumos petrecut împreună.

Weekendul acesta am furat un pic startul și am facut de ieri niste brioșe simple. Nu au prea crescut, dar sunt tare gustoase. Sunt cele din poză. Peste ele am pus puțină friscă fara lactoză si bombonele colorate pe unele.

Probabil ziua de mâine, duminică, o vom rezerva pentru a face biscuiți, preferații bubulinei. Este o adevarată muncă de echipă! Și bineințeles toata ‘bucatareala’ se întamplă pe muzică! Altfel nu putem lucra cu așa mult spor.

Suntem toți ascultatori de muzică, în sensul ca dimineața când ne trezim dăm drumul la muzică. Muzica ne schimbă starea de spirit, ne binedispune si parca ies și prăjiturile mai bune :)).

Cam asta facem noi in weekend. Încercam să stăm cat mai mult împreună și să ne distrăm.

Voi ce faceți în weekend? Cum vă relaxați?

Să aveți weekend frumos și plin de bucurie!

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mic dejun acasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *