Peripetii

Să facem cunoștință

Bună!

Numele meu este Irina. Am aproape 30 de ani 🙂 Și odata cu schimbarea prefixului am hotărât că este cazul să îmi fac și un blog. Am absolvit UMF Carol Davila,  dar de mică mă pasionează scrisul. Am scris 2 romane pe caietele de dictando. Am o familie minunată  care mi-a servit drept un mediu bun de dezvoltare. Sunt căsătorită si am o fetiță minunată de 2 ani  care îmi aduce zilnic zâmbetul pe buze. Despre peripețiile noastre aș vrea să scriu și în acest blog,  mai ales că se întâmplă  atât de multe lucruri și au foarte multe achiziții în perioada aceasta și ar fi păcat să nu le consemnez!

Acestea fiind scrise, sper că veți fi alaturi de mine în această călătorie! Să descoperim împreună ce boacăne mai fac cei mici :).

 

Cu drag,

Irina

Tagged , , ,

8 thoughts on “Să facem cunoștință

  1. O provocare interesanta pentru familia ta, dar in special pentru ”boroboata mica”. Cred ca in timp va fi o buna metoda antistre si de relaxare pentru voi. Citind postarile zilnice veti ratrai clipele minunate ale copilariei si tineretii. Mult succes in demersu tau emotional, istoric si literar! Maneti

  2. Felicitări Irina!!!!Iti doresc multa baftă si o sa-ti urmăresc postarile cu mult interes.

    Georgiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *