Despre Blog

Blogul acesta a apărut în urma dorinței de a scrie undeva toate etapele prin care trece A., să le putem reciti și peste 10 ani. Apoi mi-am dorit ca acest blog să fie despre ea și viața noastră în 3. Când va fi mare și va dori să își amintească ceva doar va trebui sa ,deschidă, cufărul ei și iată sunt toate amintirile aici. Un cufăr plin cu amintiri, un caiet în varianta modernă, care să îi rămână ei și poate cine știe când va fi mare va dori și ea să scrie aici.

În rest, mai adăugăm pe ici pe colo câte o rețetă pentru cei care au intoleranță la lactoză, mai scriu despre lucrurile de care m-am lovit de când sunt mămică și poate vă sunt utile și vouă, tips and trick pentru diverse pe care le-am mai auzit și eu și au funcționat, câteva articole despre stomatologie, mersul la dentist, despre dinți etc astfel înât să facem vizita la stomatolog mai patient-friendly.

Mai scriu despre rețete pe care le-am încercat și au ieșit tare bune, pentru mari și mici.

Ne-ar ajuta foarte tare dacă ați da like și ați share-ui articolele cu prietenii.

Traficul poate fi găsit aici.

Vă invit să citiți aventurile noastre în 3 și aștept cu drag comentariile voastre. Sper să găsiți articole care să vi se pară utile!

Dacă doriți să colaborăm, mă găsiți la rubrica ”Contact” sau la adresa contact@cufarulannei.ro

Informatii privind prelucrarea informatiilor cu caracter personal si modalitatile de stergre gasiti aici.

Informațiile postate aici sunt în scop pur informativ. Responsabilitatea acțiunilor revine cititorului. Autorul își declină responsabilitatea morală și juridică asupra faptelor cititorilor.

 

despre-blog-cufarul-annei